4 / 5 ( 11 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

yAbank har tilbudt sine tjenester i Norge siden 2006 og har hatt en sterk vekst i antall kunder. De tilbyr digitale banktjenester til over 100 000 norske forbrukere og de tilbyr forbrukslån, billån, båtlån, høyrentekonto, brukskonto, kredittkort samt en rekke andre typer lån. yAbank jobber kontinuerlig for å tilby nordmenn enkle og rimelige banktjenester.

yAbank vant blant annet Dine Pengers Bank-NM i kategorien ”Beste bruks- og lønnskonto” i perioden 2006 til 2013 når kåringen ble avviklet. Mye kan ha skjedd på 3 år, men det viser at yAbank ikke bare bruker store ord.

Forbrukslån fra yAbank

Hos yAbank kan du låne opptil 500 000kr uten sikkerhet. Dette er et av de største forbrukslånene du får i dagens marked hvor det kun er et fåtall aktører som tilbyr høyere lånebeløp. Her får du altså lånt penger til det aller meste du skulle trenge i hverdagen. Du kan ikke låne lavere beløp enn 25 000kr så yAbank egner seg dårlig for de som kun trenger et mindre beløp til å komme seg ut av en økonomisk knipe. Man bør aldri låne mer penger enn det man egentlig trenger.

Du får opptil 15år nedbetalingstid og en årlig nominell rente fra 8,95%. Du betaler også et etableringsgebyr på 900kr uavhengig av lånebeløp. For de laveste beløpene er dette ganske dyrt, mens for de større beløpene er det omtrent det samme som konkurrentene. De har et relativt lavt termingebyr på 30kr og hvis du vil ha fakturaen i posten eller på epost må du betale 30kr pr. Faktura du mottar. Det er også viktig å sette seg inn i prislisten for ulike manuelle endringer som betalingsfri måned, og endring av lånetype og lignende tjenester.

yAbank tilbyr deg opptil 3 avdragsfrie år, noe som er ganske uvanlig. Velger du å benytte deg av dette tilbudet betaler du kun renter og gebyrer i den avdragsfrie perioden. Dette kan være et greit alternativ hvis du vet at den økonomiske situasjonen din vil bedre seg drastisk de neste årene. Ulempen med å velge dette alternativet er at du kun betaler renter og at lånebeløpet som rentene regnes ut i fra ikke vil bli mindre. Totalkostnaden for lånet vil derfor øke.

Hvem kan søke om lån?

For å låne penger hos yAbank må du være fylt 20år. Dette er en lavere minimumsalder enn mange av de andre store bankene og er veldig greit for unge voksne som har fast jobb. Du må nemlig også tjene minimum 200 000kr i året og du kan ikke ha noen registrert betalingsanmerkninger. Det er altså ikke fritt frem å låne penger, men kravene er relativt myke.

Kontakt

yA Bank AS
E-post post@ya.no
Adresse Postboks 7104 Majorstuen, 0306 Oslo
Telefon 09292
Kundeservice https://ya.no/kundesenter/
Vilkår Link
Nettside https://ya.no
Åpningstider Hverdager 09.00 – 16.00