5 / 5 ( 14 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Santander Consumer Bank er en del av den store, spanske banken Banco Santander. Selv om banken er spansk har den ca. 1200 ansatte i Norden og har blitt en stor tilbyder av forbrukslån, kredittkort, billån og spareprodukter i Norge. Du trenger altså ikke være redd for at Santander ikke er en trygg og seriøs aktør som vet hva de driver med.

Forbrukslån fra Santander

Santander er en av de bankene med mest fleksibilitet i lånebeløp og du kan låne mellom 10 000kr og 350 000kr med en nedbetalingstid på opptil 10-15år avhengig av hvor mye penger du ønsker å låne. Du trenger ikke å stille sikkerhet når du tar opp forbrukslån og Santander bryr seg ikke om hva du skal bruke pengene på.

For lån på opptil 70 000kr trenger du hverken å betale etableringsgebyr eller termingebyrer, noe som er et svært godt tilbud. For lån over 70 000kr må du betale 950kr i etableringsgebyr og 70kr i månedlige termingebyr. Et forbrukslån fra Santander Consumer Bank er altså spesielt gunstig for mindre beløp.

Hos Santander kan du få en årlig nominell rente fra 7,9% og en årlig effektiv rente fra 8,6%. De har altså ikke den laveste nominelle rentene, men de er svært konkurransedyktige på pris likevel. Mangelen på etableringsgebyr for de mindre summene gjør at den effektive renten holder seg spesielt lav og dette er selvfølgelig svært gunstig for deg som kunde dersom du ønsker å låne opptil 70 000kr.

Låneeksempel:
Effektiv rente 15,7 %, lånebeløp kr 125.000 over 0/2år, kostnad kr. 19.379. Totalt kr 144.379.

Enkelt, raskt og trygt

Nettsidene til Santander Consumer Bank er svært oversiktlige og gir deg absolutt all den informasjonen du trenger til å gjøre et trygt og velinformert valg. Alle aktuelle kostnader blir oversiktlig lagt frem og de har en lånekalkulator som gir deg nedbetalingsplan og låneeksempler ved ulike rentesatser.

Du søker enkelt om lån på nettsiden deres og kan signere låneavtalen elektronisk med BankID. Pengene vil du, i de fleste tilfeller, ha på kontoen din innen 1-3 bankdager.

Hvem kan låne penger?

Santander stiller relativt harde krav til deg som låntaker, men dette gjør også at hvis du oppfyller kravene vil du gjerne få en bedre avtale enn hos banker med mindre strenge krav til låntakerne sine. For å låne penger av Santander må du være fylt 23 år, være bosatt i Norge, ha en fast inntekt på minimum 200 000kr i året og du kan heller ikke ha noen inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Kontakt

Santander Consumer Bank AS
E-post post@santanderconsumer.no
Adresse Strandvn. 18 / P.O Box 177,  N-1325 Lysaker
Telefon 08530
Kundeservice https://www.santanderconsumer.no/om-santander/kontakt-oss
Vilkår Link
Nettside https://www.santanderconsumer.no
Åpningstider Hverdager 08.00 – 18.00, lørdager 10.00 – 16.00