5 / 5 ( 12 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Pengi er, i likhet med Lendo.no, en såkalt låneformidler. Pengi kaller seg selv for en låne-butler og samarbeider med 15 ulike banker for å skaffe deg det beste lånetilbudet som er å oppdrive. Pengi låner ikke ut penger, men videreformidler søknaden din til en rekke banker som tilbyr forbrukslån.

Hvordan fungere det?

Hos Pengi kan du søke om lån på mellom 5 000 og 500 000kr. Du kan søke om forbrukslån uten sikkerhet og refinansieringslån. Ettersom lånet er et usikret forbrukslån bryr ikke bankene seg om hva du skal bruke pengene på. Du kan altså låne penger til ferie, oppussing, bil, båt, fest eller shopping. Den laveste renten som tilbys hos bankene som mottar søknaden din er 6,99%. Hvilken rente du vil bli tilbudt er umulig å vite før du har latt bankene behandle søknaden din, men den vil nok være noe høyere enn 6,99% i de fleste tilfeller.

Det første du må gjøre er å bestemme deg for hvor mye penger du ønsker å søke om og hvor lang nedbetalingstid du kunne tenkt deg. Så fyller du ut et søknadskjema som du finner på Pengi.no og sender det inn. Det er viktig at du er oppriktig når du fyller ut skjemaet og ikke unnlater å oppgi relevant informasjon.

Når Pengi har mottatt søknaden din vil den bli videreformidlet til opptil 15 ulike banker som står klare til å vurdere den. Det at søknaden går gjennom Pengi vil ikke gjøre at det tar lengre tid å få svar fra bankene. Etter at bankene har vurdert søknaden din vil du motta et evt. lånetilbud.

Etter at du har mottatt lånetilbud fra alle bankene kan du selv sammenligne tilbudene og finne det billigste lånet som passer best for deg. Frem til dette punktet har du ikke forpliktet deg til å låne penger hos noen og alt har vært helt gratis.

Når du har valgt låneavtale kan du signere den elektronisk og du vil få pengen utbetalt til ønsket konto. Det er raskt, enkelt og Pengi sørger for at du får de billigste lånene.

Hvem kan bruke Pengi?

For å bruke Pengi må du være fylt 18år, ha en bruttoinntekt på 150 000kr, og utenlandske statsborgere må ha lignet lønn i Norge de siste 3 årene. Ettersom ulike banker har ulike minstekrav vil det ikke være sikkert at alle 15 bankene vil behandle alle søknader. Noen banker har f.eks. opptil 250 000kr som minstelønn og 23år i minstealder.