Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
låne penger på dagen

Relevante artikler om lån og økonomi

Forbrukslån

 • Forbrukslån med medsøker

  Forbrukslån med medsøker

  En av de beste måtene å skaffe bedre vilkår på forbrukslånet er imidlertid med en medsøker. Da kan du ende opp med en gunstig rente, som sparer deg for mye penger i det lange løp.

  Les saken
 • hva bruker nordmenn forbrukslån til

  Vanlige formål nordmenn bruker forbrukslånet til

  Markedet for forbrukslån er fortsatt i kraftig økning, og nordmenn låner både oftere og mer. Det er selvfølgelig mange som tror at forbrukslån bare er for de som har dårlig økonomi, eller liten evne til å vurdere risikofylte lån.

  Les saken
 • refinansiere gjeld

  Hvor mye kan jeg spare ved å refinansiere dyr gjeld?

  De fleste banker tilbyr refinansieringslån og du bør søke om lån hos flere banker for å finne den som kan gi deg de beste tilbudene.

  Les saken
 • vanlige forbrukslånfeller

  6 vanlige forbrukslånfeller å unngå

  Det finnes en rekke forbrukslånfeller som det er viktig at du unngår. Her får du en gjennomgang av de seks vanligste.

  Les saken
 • hvor mye kan jeg låne

  Hvor mye kan jeg låne?

  For alle som tar opp lån er det et behov, i alle fall et opplevd behov, for penger. Og etter man har funnet ut av om det er mulig å låne blir ofte neste spørsmål: Hvor mye kan jeg låne?

  Les saken
 • beste rente på forbrukslån

  Slik får du best rente på forbrukslånet

  Kort og godt, hvis du som låntaker ønsker det beste lånet med den laveste renten? Må du kan vise långiveren at dette innebærer lav risiko for at lånet ikke blir betalt. Derfor får du nå en kort guide om hvordan dette egentlig fungerer i praksis, og hvor mye kan du som låntaker egentlig kan påvirke dette.

  Les saken
 • låne til egenkapital

  Lån uten sikkerhet til egenkapital for boligkjøp

  Boligmarkedet i Norge er i en enorm vekst. Boligprisene stiger i stormfart og spesielt i storbyene betyr dette at det blir stadig vanskeligere å komme seg inn på markedet. Derfor er det mange som velger å ta opp lån uten sikkerhet for å stille med egenkapital for boligkjøp

  Les saken
 • kostnader ved forbrukslån

  Kostnader relatert til forbrukslånet

  I denne artikkelen skal vi se nærmere på de ulike kostnadene du vil møte på når du tar opp et forbrukslån. Når du har tilegnet deg denne kunnskapen vil det gjøre det mye lettere for deg å skille de gode forbrukslånene fra de sleipe lokketilbudene.

  Les saken
 • vilkår ved å låne penger

  Store forskjeller på vilkår når du skal låne penger

  Det kan være stor forskjell i vilkår for forbrukslån. Tilbyderne har alle sitt markedssegment de sikter mot, og priser og betingelser styres etter dette markedssegmentet. Det kan derfor være en fordel å søke om å låne penger flere steder.

  Les saken
 • hvem tar opp forbrukslån og hva brukes det til

  Hvem tar opp forbrukslån og hva brukes det til?

  Infographic: Hvem tar opp forbrukslån og hva brukes pengene til. Norsk statistikk fra 2016

  Les saken
 • forbrukslån

  Forbrukslån kan gi deg friheten til å pusse opp boligen

  Når man har investert sparepengene i tillegg til at man har lånt opp så mye som bankene vil låne ut for å kjøpe drømmeboligen sin ved sjøen, så er det mange som må velge en drømmebolig som har mye oppussing på vent. For å få friheten til å pusse opp boligen, kan det være lurt med et forbrukslån for oppussingen.

  Les saken
 • sms lån

  SMS lån uten sikkerhet

  Med SMS-lån har du muligheter for å få kontanter på dagen slik at du ikke skal gå glipp av en mulighet som ikke kommer igjen når bankkontoen er tom og lønning fortsatt er noen dager unna.

  Les saken
 • forbrukslån kredittkort

  Forskjell på kredittkort og forbrukslån

  Det er mange grunner til at man velger å bruke et kredittkort, og mange for hvorfor man burde velge et forbrukslån. Det kommer helt an på hvilke behov man har. Om man ønsker å låne penger over kort eller lengre sikt, er det forskjellige vurderinger som vil avgjøre om du benytter det ene eller det andre.

  Les saken
 • fordeler og ulemper ved forbrukslån

  Fordeler og ulemper med forbrukslån

  Man kan havne i en situasjon hvor man må spørre seg selv om å ta opp et forbrukslån er lurt. Her skal vi se på fordelene og ulempene ved dette.

  Les saken
 • inkasso

  Har du betalingsproblemer?

  Man bør selvfølgelig aldri ta et lån med mindre du er sikker på at du kan betale tilbake. Selv om du er forsiktig kan det dessverre dukke opp uforutsette hendelser hvor man får betalingsproblemer likevel. Du kan plutselig miste jobben din, eller bli truffet av en eller flere større uventede regninger som du er nødt til å dekke.

  Les saken
 • lån på dagen

  Hva skal til for å få lån?

  Ifølge finansavtaleloven er profesjonelle långivere og banker pliktig til å vurdere låntakerens betalingsevne og pliktig til å fraråde om lån til leietakeres om personen trolig vil få problemer med tilbakebetalingen.

  Les saken