4 / 5 ( 18 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Fokuslån

Fokuslån tilbyr forbrukslån i ”mellomsegmentet” hva lånebeløp angår. De samarbeider med Thorn Norge AS som er en av landets største aktører i markedet. Det betyr altså at du inngår en låneavtale med en seriøs aktør som det er trygt å låne penger av. De tilbyr usikrede forbrukslån som burde være store nok for de fleste hverdagslige behov og utfordringer.

Forbrukslån fra Fokuslån

Et forbrukslån uten krav til sikkerhet er et lån du kan ta opp uten at banken bryr seg om hva du skal bruke pengene til. Du trenger heller ikke å eie noe av verdi som f.eks. en bolig eller bil som sikkerhet for lånet. Det at du ikke stiller sikkerhet betyr også at banken ikke kan tvangsselge eiendelene dine hvis du ikke skulle klare å betjene lånet. Det er likevel viktig å ikke låne penger du ikke kan, eller har tenkt å betale tilbake ettersom det kan få fatale konsekvenser for økonomien din i fremtiden.

Hos fokuslån kan du låne mellom 10 000kr og 75 000kr med en nedbetalingstid på 12 til 80mnd. På nettsiden deres har de en lånekalkulator som tydelig viser hva de månedlige innbetalingene blir ved ulike lånebeløp og nedbetalingstider. Det er også gratis å betale ned hele lånet før den avtalte tiden. De garanterer deg svar innen én time og pengene overføres senest neste arbeidsdag. De tilbyr også en valgfri rente- og avdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dager ved starten av låneforholdet.

Lånet har en årlig nominell rente fra 16,90% og et termingebyr på 45kr som kommer i tillegg til de månedlige avdragene og rentene ved saldobeløp over 1000kr.

Låneeksempel:

Eff. rente 19,56%, 65 000,-, o/5 år, kostnad 32 673,-, totalt 97 673,-. De foretar en individuell kredittvurdering og vil heretter avgjøre hvilken rente de kan tilby deg.

Søknadskriterier

For å søke om lån hos Fokuslån må du være fylt 20år og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Utover det oppgir ikke Fokuslån noen spesifikke krav, men man bør uansett regne med at bransjestandardene som fast inntekt og norsk bostedsadresse eller statsborgerskap gjelder.

Annet

Fokusbank tilbyr forbrukslån under ansvarlige forhold. Det vil si at de ikke låner penger til personer som ikke har forutsetninger for å betale dem tilbake i tide.

Renten hos Fokuslån er noe høy og du finner aktører som har mer fleksible lånebeløp. Den rente- og avdragsfrie perioden er et godt tilbud som kan være nyttig for deg som trenger litt ekstra tid på å stable økonomien på bena igjen.

Kontakt

Fokuslån – Thorn Norge AS
E-post info@fokuslan.no
Adresse Postboks 40 Bryn 0611 Oslo
Telefon 07575
Kundeservice https://fokuslan.no/vilkaar.aspx
Nettside https://fokuslan.no
Åpningstider Hverdager 08.00 – 18.00