4 / 5 ( 12 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Bank Norwegian

Norwegian er kanskje best kjent for å være et flyselskap som tilbyr rimelige flybilletter, men Bank Norwegian er faktisk en digital bank som tilbyr sparekontoer, kredittkort og forbrukslån uten krav til sikkerhet. Banken er relativt ny, men tilbyr gode tjenester og betingelser.

Bank Norwegian er opptatt av å finne forbrukervennlige, raske og kostnadseffektive løsninger. Dette sørger for å holde bankens administrasjonskostnader nede og sørger igjen for at vi som kunder får gunstige priser.

Om forbrukslånet

Hos Bank Norwegian tilbyr de forbrukslån fra 5000 – 600 000kr. Dette er en av de bankene som har det mest fleksible lånebeløpet og en av svært få banker hvor du kan låne hele 600 000kr med en nedbetalingstid på 15år. Du kan selvfølgelig innfri hele eller deler av lånet før nedbetalingstiden er omme. Lånet stiller ingen krav til sikkerhet og Bank Norwegian lar deg selvfølgelig bruke pengene på nøyaktig det du ønsker.

Så lenge du låner mindre enn 15 000kr slipper du faktisk unna etableringsgebyret. Opp til 24 999kr er det på 450kr og over dette ligger etableringsgebyret på 950kr. Det kommer også et månedlig termingebyr på 30kr og de tilbyr en effektiv rente på 9,59% og oppover. Du søker om lånet på bankens nettsider og du vil ofte får umiddelbart svar på søknaden. De tilbyr også betalingsforsikring/låneforsikring.

Som vi ser over kan et forbrukslån hos Bank Norwegian være svært rimelig så lenge renten du blir tilbudt er god. Både termingebyret og etableringsgebyret er svært konkurransedyktige i dagens marked.

Låneeksempel:
Effektiv rente 17,8%, 65.000, o/5 år, etableringsgebyr. 950,-, Totalt: 95.872. Løpetid 1-15 år. Maks. effektiv rente 39,68% Lånekostnad. 35 872kr

Krav til låntaker

For å låne penger hos Norwegian må du ha fylt 18år, ha en registrert liknet inntekt, være norsk statsborger og du kan ikke ha inkassosaker gående mot deg. Du kan også søke med en medlåntaker, men dette er ikke et krav. Selv om Norwegian ikke oppgir en fast aldersgrense, er det nok relativt sjeldent at de innvilger lån til personer på 18-19år. Det betyr likevel at søknaden din vil bli vurdert på lik linje med alle andre.

Lånet kan ofte utbetales allerede samme dag som lånesøknaden blir godkjent. Etter at du har fått godkjent lånet vil du få et tilbud fra Norwegian hvis din økonomiske situasjon tilsier at du trygt kan låne mer penger. Det kan derfor være lurt å ikke søke om for mye i første omgang, slik at du får lånet godkjent.

Kontakt

Bank Norwegian AS
E-post post@banknorwegian.no
Adresse Postboks 338, 0101 Oslo
Telefon 02929
Kundeservice https://www.banknorwegian.no/Kundeservice
Nettside https://www.banknorwegian.no
Åpningstider Hverdager 10.00 – 16.00