5 / 5 ( Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Aros Finans

Aros Finans er en relativt ny såkalt låneagent eller lånemegler. Selv om selskapet kanskje ikke er så kjent er det Folkelånet Telefinans AS som står bak selskapet. Folkelånet Telefinans har over 30 års erfaring i det norske finansmarkedet og regnes som et svært solid selskap. At Aros Finans er en låneagent betyr at de ikke selv låner ut penger, men søker om lån hos en rekke banker på vegne av deg. Et mer kjent eksempel på en slik tjeneste er Lendo.

Hvordan fungerer Aros Finans?
Hos Aros Finans kan du søke om forbrukslån uten krav til sikkerhet på opp til 500 000kr med en nedbetalingstid på opptil 15år. Når du sender inn lånesøknaden din vil de sende den videre til opptil 17 banker som de samarbeider med. Du vil så motta et lånetilbud fra alle bankene som ønsker å låne deg penger. Da er det lett å sammenligne lånevilkårene du blir tilbudt og velge det lånet som passer deg best.

Blant bankene Aros Finans samarbeider med finner du blant annet Monobank, EasyBank, Santander, yA Bank og DNB. Når Aros Finans skaffer en kunde til en av bankene får de en provisjon som ”belønning” for arbeidet. Det betyr at tjenesten er helt gratis å bruke for deg som kunde.

Når du har valgt det beste lånet signerer du enkelt med BankID og pengene vil i det fleste tilfeller være på kontoen din innen 1-3 virkedager etter at kontrakten er signert.

Det er smart å bruke Aros Finans
Fordelene ved å bruke Aros Finans er mange. For det første kan du søke om lån hos en rekke banker uten å måtte fylle ut 12 søknader på 12 ulike nettsider. I tillegg vil banken se at søknaden kommer fra Aros Finans som betyr at de vet at flere av konkurrentene også kommer til å gi deg et tilbud. Da er sannsynligheten større for at du får det beste tilbudet de kan gi deg.

Om lånet
Ettersom Aros Finans kun formidler lånesøknaden din til ulike banker er det vanskelig å spå hvilken bank som gir deg den beste renten. Dette er fordi alle banker gjør en individuell vurdering av hver kundes økonomi før den bestemmer seg for hvor mye de kan låne deg og hvilken rentesats du blir tilbudt. Aros Finans oppgir på sine nettsider at kundenes gjennomsnittsrente ligger på 11% per år.

Låneeksempel:
Gjennomsnittsrente: 11%. Renten settes individuelt for hver låntaker.
Eksempel: 65.000 o/5 år. Eff. rente: 15,8%. Etableringsgebyr: 1% (950 kr.). Totalt kr.: 92.354,-Løpetid 1-15 år. Rente: 7,9% – 22,25% p.a.